ОБЈЕКТИ СО СЕ БИЗНИС

Реф : Д257

Адреса :

НАЈУБАВИОТ ДЕЛ НА БИТОЛА
Битола

Слободно од датум : 08 August 2018

Финансиски информации :

Цена 450 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 400 m²
Land space 1 400 m²
Д257, СЕ ИЗДАВА РАЗРАБОТЕН БИЗНИС СО СЕ ОБЈЕКТИ ВО БИТОЛА, ЗА УГОСТИТЕЛСКО ТУРИСТИЧКА НАМЕНА СО ЛИЦЕНЦА (БАЗЕН, БИНА, ШАНК, БАЗЕН, СОБИ ЗА ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ)
ЗА ПРОДАВАЊЕ 460.000 ЕВРА
ЗА ИЗДАВАЊЕ 2000 ЕВРА МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА ( СО СЕ ЛИЦЕНЦА ЗА БИЗНИС)
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата