ОБЛАСТА ПРИЗЕМЈЕ ДУЌАН

Реф : Д244

Адреса :

ОБЛАСТА
Битола

Слободно од датум : 10 November 2017

Финансиски информации :

Цена 17 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 25 m²
Број на соби 1
Ориентација Запад
Д244, ОБЛАСТА, ДУЌАН  НА ДОБРА ЛОКАЦИЈА, СО САНИТАРЕН ЈАЗОЛ, 25М2 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата