за продажба

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ДУЌАН СУТЕРЕН 24 М2 И ПРИЗЕМЈЕ 25 М2 ( Реф : ОБЛАСТА)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН САМОСТОЕН ОБЈЕКТ ВО ПОРОДИН ( Реф : Д288)
Повеќе
Цена : 125 000 €
Простор (ефективен) : 830 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ВО ПЕЛАГОНКА 2 ( Реф : ДУЌАН)
Повеќе
Цена : 18 500 €
Простор (ефективен) : 22 m²
Повеќе
ПРИЛЕПСКА, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА МЕЗАНИН ( Реф : Д281)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ДУЌАН ДО ШИРОК СОКАК ( Реф : Д278)
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Land space : 25 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО НОВА БИТОЛА ( Реф : Д273)
Повеќе
Цена : 80 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ЗА ГРАДБА НА НЕЗАГАДУВАЧКА ИНДУСТРИЈА ( Реф : П485)
Цена : 25 €
Простор (ефективен) : 1 200 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ИЛИ ПРОДАВА РЕНОВИРАН МАГАЦИН ( Реф : D269)
Цена : 280 000 €
Простор (ефективен) : 1 400 m²
Повеќе
ДУЌАН ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА ( Реф : Д268)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 9 m²
Land space : 31 m²
Повеќе
ОБЈЕКТИ СО СЕ БИЗНИС ( Реф : Д257)
Повеќе
Цена : 450 000 €
Простор (ефективен) : 400 m²
Land space : 1 400 m²
Повеќе