<< Previous

SE IZDAVA NOV DUKJAN

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 29 January 2020

Финансиски информации :

Наемнина 115 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 25 m²
Ориентација Југозапад
Број на тоалети 1
СЕ ИЗДАВА ДУЌАН НА ПРОМЕТНА УЛИЦА, НОВ, СО ПВЦ ДОГРАМА, ПВЦ ИЗЛОГ, САНИТАРЕН ЈАЗОЛ, ВГРАДЕН КЛИМАТИЗЕР, ДОПОЛНИТЕЛНА МИНИ КУЈНА, СО ВКУПНА ПОВРШИНА ОД 25 М2, КАКО САМОСТОЕН ОБЈЕКТ, ИНФОРМАЦИИ НА 075 927 624, ДАНЧЕ
ЗА 115 ЕВРА МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MK
 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата