СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР КАРАБИНА

Реф : ИД509

Адреса :

ДОВЛЕЏИК
Битола

Слободно од датум : 21 December 2019

Финансиски информации :

Наемнина 4 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 191 m²
Ориентација Југ
Број на катови 2
ИД509, ДОВЛЕЏИК, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР- КАРАБИНА СО ДОГРАМА ОД 190М2 НА ВТОР КАТ (закупецот може да го комплетира просторот према своите потреби и тоа да се компензира со закупнината) 
4 ЕВРА/М2
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата