ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР

Реф : ИД502

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 15 August 2019

Финансиски информации :

Наемнина 500 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 130 m²
Ориентација Север Југ
Број на катови 1
ИД 502, ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВНО АДМИНИСТРАТИВЕН ПРОСТОР ОД 130 М2 НА ПРВ КАТ, 1 КАНЦЕЛАРИЈА, 2 САНИТАРНИ ЈАЗЛИ, МИНИ КУЈНА, И ОТВОРЕН ПРОСТОР КОЈ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕГРАДУВА СО ЛЕСНИ  ПРЕГРАДИ, СО ПРИРОДНО ОСВЕТЛУВАЊЕ, 
ЗА 500 ЕВРА МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата