СЕ ИЗДАВА ФАБРИКАТА МОКЕЛ

Реф : МОКЕЛ

Адреса :

ПРИЛЕПСКА

Слободно од датум : 11 June 2019

Финансиски информации :

Наемнина 2 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 9 237 m²

СЕ ИЗДАВАВО БИТОЛА, СЕ ИЗДАВА ФАБРИКАТА ''МОКЕЛ'', ПОРАНЕШНА ''ИДНИНА'', ЗА РАЗЛИЧНИ НАМЕНИ: ИНДУСТРИСКО ПРОИЗВОДСТВО, ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА, 
ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР ИМА СТРУЈА, ВОДА, ОДВОД,  ПРИСТАП ДО ПАТ И ЖЕЛЕЗНИЧКА ПРУГА И СТАНИЦА, ПАРКИНГ ПРОСТОР . МОЖЕ ДА СЕ ИЗНАЈМИ КОМПЛЕТНО ИЛИ ПАРЦИЈАЛНО, СО ОПРЕМА ИЛИ ПРАЗНО.
ВО ЗГРАДА 1 СО 1 ТОВАРЕН И 1 ПАТНИЧКИ ЛИФТ
ПРВ КАТ 1613 М2 - ВТОР КАТ 1216 М2  -ТРЕТ КАТ 1617 М2  -ЧЕТВРТИ КАТ 1565 М2 -ПЕТТИ КАТ 982 М2 (КАНЦЕЛАРИИ ИЛИ УЧИЛНИЦИ)
ВО ЗГРАДА 2 СО 1 ТОВАРЕН ЛИФТ, ПРИЗЕМЈЕ 557 М2 -ПРВ КАТ 1100 М2 -ВТОР КАТ 1100 М2 -ТРЕТ КАТ 1100 М2
ЦЕНАТА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ Е 1,5 ЕВРА +18% ДДВ ЗА М2 ЗА МЕСЕЦ

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата