СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР

Реф : ИД502

Адреса :

НАЈЦЕНТАР, ДО ШИРОК СОКАК

Слободно од датум : 26 March 2019

Финансиски информации :

Наемнина 490 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 130 m²
Ориентација Југ
Број на катови 1
ИД 502, ДО ШИРОК СОКАК, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР (ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА И СЛИЧНО) НА ПРВ КАТ, 1 КАНЦЕЛАРИЈА, ДВА САНИТАРНИ ЈАЗЛИ, И ГОЛЕМ ОТВОРЕН И ОСВЕТЛЕН ПРОСТОР
ЗА 490 ЕВРА МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата