СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Реф : ИД498

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 21 January 2019

Финансиски информации :

Наемнина 650 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 100 m²
Ориентација Југоисток
Број на тоалети 2
ИД498 СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ, ПРИЗЕМЈЕ, СО ИЗЛОГ, МОЖЕ ДА СЕ ИЗДАВААТ ОД 40М2 ДО 100 М2,
ВО ДВАТА ДЕЛА ИМА САНИТАРНИ ЈАЗЛИ + ВО ЕДНИОТ ИМА КУЈНА
40М2 ЗА 400 ЕВРА
100 М2 (ДЕЛУМНО ДЕЛОВЕН + СТАНБЕН ПРОСТОР) ЗА 650 ЕВРА
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата