СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Реф : ДИ489

Адреса :

НОВА БИТОЛА

Слободно од датум : 07 September 2018

Финансиски информации :

Наемнина 1 200 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 360 m²
Ориентација Југозапад

ДИ 489, НОВА БИТОЛА СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА ПРИЗЕМЈЕ 360М2 И МАНСАРДА 300 М2, ВО РЕНОВИРАН ОБЈЕКТ, ЗА РАЗЛИЧНА НАМЕНА, САМОПОСЛУГА, СТОВАРИШТЕ, АДМИНИСТРАТИВЕН ОБЈЕКТ ИЛИ ДРУГИ НАМЕНИ, СО САНИТАРЕН ЈАЗОЛ И ЛИФТ (ЗА ВИСИНАТА НА ЗАКУПНИНАТА И ЗА ГОЛЕМИНАТА НА КВАДРАТУРАТА КОЈА ЌЕ СЕ ИЗНАЈМИ МОЖЕ ДОПОЛНИТЕЛНО ДА СЕ ДОГОВАРА) 

1300 ЕВРА ЗА ПРИЗЕМЈЕТО МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА, МОЖИ ДА СЕ ИЗАНЈМИ САМО ПРИЗЕМЈЕ ИЛИ ЗАЕДНО СО МАНСАРДАТА

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата