СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН КАЈ ГРАДСКИ ПАЗАР

Реф : Д489

Адреса :

ГРАДСКИ ПАЗАР
Битола

Слободно од датум : 04 July 2018

Финансиски информации :

Наемнина 200 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 200 m²
Ориентација Југ
Број на тоалети 1
Д489, СЕ ИЗДАВА МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР, КАЈ ГРАДСКИОТ ПАЗАР, 120 ДО 150 М2, ПРИЗЕМЈЕ,
 СО ПРИСТАП ЗА ВОЗИЛО И ИСТОВАР,
СО СТРУЈА И ВОДА, САНИТАРЕН ЈАЗОЛ,
 
 ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата