ПАРЦЕЛА ВО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ СО СТОПАНСКИ ОБЈЕКТИ

Реф : Д476

Адреса :

ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ
Битола

Слободно од датум : 06 July 2017

Финансиски информации :

Наемнина 1 500 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 950 m²
Број на катови 1
Д476, СЕ ИЗДАВА ПАРЦЕЛА ОД 950 М2 ВО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ, СО ОБЈЕКТИ ОД ТИПОТ НА МАГАЦИН, КАНЦЕЛАРИИ, НАСТРЕШНИЦИ И СЛИЧНО (ТВРДА ГРАДБА) ЗА ПОВЕЌЕ НАМЕНИ, СО СТРУЈА И ВОДА И ПРИСТАП ЗА ВОЗИЛА
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата