Деловен простор

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД513)
Наемнина : 500 € / месец
Простор (ефективен) : 127 m²
Повеќе
ДУЌАН, НОВА БИТОЛА ( Реф : Д293)
Повеќе
Цена : 27 500 €
Простор (ефективен) : 39 m²
Повеќе
ДУЌАН СУТЕРЕН 24 М2 И ПРИЗЕМЈЕ 25 М2 ( Реф : ОБЛАСТА)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН САМОСТОЕН ОБЈЕКТ ВО ПОРОДИН ( Реф : Д288)
Повеќе
Цена : 115 000 €
Простор (ефективен) : 830 m²
Повеќе
SE IZDAVA NOV DUKJAN ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 115 € / месец
Простор (ефективен) : 25 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР КАРАБИНА ( Реф : ИД509)
Повеќе
Наемнина : 4 € / месец
Простор (ефективен) : 191 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ВО ПЕЛАГОНКА 2 ( Реф : ДУЌАН)
Повеќе
Цена : 18 500 €
Простор (ефективен) : 22 m²
Повеќе
ДВА ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ ЗА ДУЌАН ИЛИ МАГАЦИН И ЕДЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОРРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : ИД506)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 220 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ( Реф : ИД502)
Повеќе
Наемнина : 500 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ КОН ПЕЛИСТЕР ( Реф : ИД 505)
Повеќе
Цена : 390 €
Простор (ефективен) : 360 m²
Land space : 1 500 m²
Повеќе