Плацеви

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПАРЦЕЛА ЗА КУЌА СТАРА КАСАРНА ( Реф : П480)
Повеќе
Цена : 39 500 €
Простор (ефективен) : 640 m²
Land space : 640 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА НА КУЌА ( Реф : П478)
Цена : 25 000 €
Land space : 383 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА КАЈ СТОПАНСКИ ДВОР ЗА КУЌИ ( Реф : П477)
Цена : 30 €
Простор (ефективен) : 1 100 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА ОД БУДЕЈ БУНАР КОН ХОТЕЛ БИТОЛА ( Реф : П476)
Цена : 31 000 €
Простор (ефективен) : 380 m²
Land space : 380 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : К1897)
Цена : 22 500 €
Простор (ефективен) : 70 m²
Land space : 125 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА ( Реф : К1690)
Цена : 30 900 €
Простор (ефективен) : 289 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ВО ИНУСТРИСКИОТ ДЕЛ НА ГРАДОТ ( Реф : П475)
Цена : 10 €
Простор (ефективен) : 3 100 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА СО МАРКИЦА ЗА ИНД.ОБЈЕКТ ( Реф : П471)
Цена : 10 €
Повеќе
НАЈЦЕНТАР, ПАРЦЕЛА СО СТАРА КУЌА ЗА ГРАДБА ( Реф : К1975 а)
Цена : 33 500 €
Land space : 135 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА КУЌА, ПОД ТРУДОТ, СТРУЈА, ВОДА, ПАТ ( Реф : П470)
Цена : 27 000 €
Простор (ефективен) : 380 m²
Повеќе