<< Previous

НИВИ ВО ОКОЛИНАТА НА ДЕМИР ХИСАР

Реф : П504

Адреса :

ОКОЛИНАТА ДЕМИР ХИСАР

Слободно од датум : 06 March 2020

Финансиски информации :

Цена 2 €

Детали :

Простор (ефективен) 2 000 m²
П504 Парцели во околината на Демир Хисар,обработливо земјиште од 1200 до 2800 м2
По 1,5 евра/м2
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MK 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата