ПЛАЦ ЗА КУЌА

Реф : К2068

Адреса :

НАД ОУ ЃОРЃИ СУГАРЕ
Битола

Финансиски информации :

Цена 98 000 €

Детали :

К2067,НАД ОУ ЃОРЃИ СУГАРЕ, ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА, СО СТАРА КУЌА ВО ПЛАЦОТ, ЦЕЛА ПАРЦЕЛА 583 М2 СО МАРКИЦА П+1
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата