ПАРЦЕЛА , ГОРНООРИЗАРИ

Реф : П486

Адреса :

ГОРНО ОРИЗАРИ

Слободно од датум : 22 February 2019

Финансиски информации :

Цена 9 999 €

Детали :

Land space 370 m²

ПАРЦЕЛА 370 М2 ЗА ГРАДБА НА КУЌА, 10Х10 М2 СО ВИСИНА 9М

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата