ПАРЦЕЛА ПОД ПЕЛИСТЕР

Реф : П482

Адреса :

ПОД ПЕЛИСТЕР
Битола

Слободно од датум : 28 December 2018

Финансиски информации :

Цена 47 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 11 000 m²
П482, ПАРЦЕЛА ПОД ПЕЛИСТЕР, СО 2 ВЛЕЗА, СО ПЛАТЕНИ КОМУНАЛИИ ЗА ГРАДБА НА КУЌА, СО СОПСТВЕН БУНАР, СТРУЈА ДО ОБЈЕКТОТ, И ДРУГИ ПОГОДНОСТИ , 1100 М2 
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата