ПАРЦЕЛА КАЈ СТОПАНСКИ ДВОР ЗА КУЌИ

Реф : П477

Адреса :

КАЈ СТОПАНСКИ ДВОР
Битола

Финансиски информации :

Цена 30 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 1 100 m²
Ориентација Југ
П477, КАЈ СТОПАНСКИОТ ДВОР НА ВОДОВОД, ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА ДВЕ КУЌИ, 1100 М2 Х 30 ЕВРА/М2 ИЛИ ПОСЕБНО ДВЕ  ПАРЦЕЛИ, ЕДНАТА 600 М2, ДРУГАТА 500 М2
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата