СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА СО МАГАЦИНИ

Реф : ИД506

Адреса :

ИНДУСТРИСКИ ДЕЛ

Слободно од датум : 15 August 2019

Финансиски информации :

Цена 300 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 1 200 m²
Land space 10 000 m²
Д282, ИНДУСТРИСКИ ПАТ, ПОВЕЌЕ ОБЈЕКТИ ЗА МАГАЦИН И ДРУГА НАМЕНА, СО РАЗЛИЧНА КВАДРАТУРА И ЦЕЛА ПАРЦЕЛА ОД 10.000 М2. МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАВА И НА ДЕЛОВИ, СЕКОЈ ОБЈЕКТ ПОСЕБНО СО ДЕЛ ОД ПАРЦЕЛАТА ЗА ЦЕНА ШТО ЌЕ СЕ ДОГОВОРИ
ЗА СЕ КОМПЛЕТ 300.000 ЕВРА
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата