КАЈ КРОМБЕРГ

Реф : П492

Адреса :

КАРШИ КРОМБЕРГ

Слободно од датум : 15 July 2019

Финансиски информации :

Цена 16 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 30 000 m²
Ориентација Југ
П492, ВО БЛИЗИНА НА ФАБРИКАТА КРОМБЕРГ, ПАРЦЕЛА  НА ПАТОТ, ЗА ГРАДБА НА СТОПАНСКИ ОБЈЕКТИ, ЦЕЛА ОКОЛУ 30.000 ЕВРА, ИЛИ ПОДЕЛЕНА НА 4 ПАРЦЕЛИ СО МАРКИЦИ ЗА ГРАДБА
ЗА 16 ЕВРА/М2
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата