ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА 3 СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ

Реф : П491

Адреса :

ДОВЛЕЏИК
Битола

Слободно од датум : 02 July 2019

Финансиски информации :

Цена 18 €

Детали :

Простор (ефективен) 3 520 m²
П491, Довлеџик, две парцели од 3500 м2 на кои е предвидено да се градат 3 станбени објекти, секој со габарит 12х12м и висина до 10.20 м (катност п+2)
за 18 евра/м2
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата