ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА

Реф : П488

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 23 April 2019

Финансиски информации :

Цена 32 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 120 m²
Land space 105 m²
Ориентација Југ

П488, ДРВЕН ПАЗАР, ЧИСТА ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА, ЦЕЛА ПОВРШИНА ОД 105 М2 НА КОЈА Е ПРЕДВИДЕНА ГРАДБА НА КУЌА ВО ОСНОВА 4.5Х10 М НА СУТЕРЕН И ВТОРИОТ КАТ И ПОТКРОВЈЕТО СО ОСНОВА ОД 6.5 Х11М,


ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата