ПАРЦЕЛИ ЗА КУЌИ ВО БУКОВСКИ ЛИВАДИ

Реф : П484

Адреса :

БУКОВСКИ ЛИВАДИ

Финансиски информации :

Цена 21 €

Детали :

Простор (ефективен) 500 m²
П484, СЕ ПРОДАВААТ ПАРЦЕЛИ ЗА ГРАДБА НА КУЌИ ВО БУКОВСКИ ЛИВАДИ
ОД 450 ДО 550 М2 ,
ПО 21 ЕВРА/М2
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА,
СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА
WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MK 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата