ПАРЦЕЛА ЗА КУЌА, ЛАВЧАНСКИ ПАТ

Реф : П483

Адреса :

ЛАВЧАНСКИ ПАТ

Слободно од датум : 01 February 2019

Финансиски информации :

Цена 36 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 215 m²
Land space 350 m²
П483, ЛАВЧАНСКИ ПАТ, СЕ ПРОДАВА УРБАНИЗИРАНА ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА,
ПОВРШИНА 360 М2 СО МОЖНОСТ НА ГРАДБА НА 108М2 ВО ОСНОВА И ВИСИНА НА 6.6 М2 СО ВКУПНА ПОВРШИНА ОД 215М2
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата