ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА НА КУЌА

Реф : П478

Адреса :

КАЈ ОУ ДАМЕ ГРУЕВ
Битола

Слободно од датум : 07 August 2018

Финансиски информации :

Цена 25 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Land space 383 m²
Ориентација Југозапад
П478, КАЈ ОУ ДАМЕ ГРУЕВ, ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА НА ПЛАНСКА КУЌА
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата