Плацеви

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

НИВИ ВО ОКОЛИНАТА НА ДЕМИР ХИСАР ( Реф : П504)
Цена : 2 €
Простор (ефективен) : 2 000 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА СО МАГАЦИНИ ( Реф : ИД506)
Повеќе
Цена : 300 000 €
Простор (ефективен) : 1 200 m²
Land space : 10 000 m²
Повеќе
КАЈ КРОМБЕРГ ( Реф : П492)
Цена : 16 €
Простор (ефективен) : 30 000 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА 3 СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ ( Реф : П491)
Цена : 18 €
Простор (ефективен) : 3 520 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА ( Реф : П488)
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 105 m²
Повеќе
ПЛАЦ ЗА КУЌА ( Реф : К2068)
Цена : 98 000 €
Повеќе
ПАРЦЕЛА , ГОРНООРИЗАРИ ( Реф : П486)
Цена : 9 999 €
Land space : 370 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛИ ЗА КУЌИ ВО БУКОВСКИ ЛИВАДИ ( Реф : П484)
Цена : 21 €
Простор (ефективен) : 500 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА КУЌА, ЛАВЧАНСКИ ПАТ ( Реф : П483)
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 215 m²
Land space : 350 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ПОД ПЕЛИСТЕР ( Реф : П482)
Цена : 47 500 €
Простор (ефективен) : 11 000 m²
Повеќе