Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

НАД ДРВЕН ПАЗАР ( Реф : К1990)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
НОВА КУЌА ЗАД УРЕДОТ ( Реф : K1972)
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
НОВА КУЌА, ОПРЕМЕНА, СО ПАРНО И КЛИМАТИЗЕРИ ( Реф : K1974)
Повеќе
Цена : 74 900 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
МАЛ ОБЈЕКТ НАД ДРВЕН ПАЗАР ( Реф : К1964)
Цена : 17 500 €
Простор (ефективен) : 26 m²
Land space : 112 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА ВО СЕЛО ПОД ПЕЛИСТЕР ( Реф : ПОД ПЕЛИСТЕР)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА ВО ЦЕНТАР НА 2 КАТА ( Реф : К1955)
Повеќе
Цена : 124 000 €
Простор (ефективен) : 132 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА НА СТРЕЛИШТЕ ( Реф : К1946)
Повеќе
Цена : 70 000 €
Простор (ефективен) : 186 m²
Land space : 350 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА РЕНОВИРАН КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц225)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА ВО ЈЕНИ МААЛЕ ( Реф : К1649)
Повеќе
Цена : 21 000 €
Простор (ефективен) : 76 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : k1795)
Повеќе
Цена : 95 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 80 m²
Повеќе