Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

РЕНОВИРАНА КУЌА ( Реф : К2022)
Повеќе
Цена : 125 000 €
Простор (ефективен) : 180 m²
Land space : 130 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ ( Реф : К1958)
Повеќе
Цена : 88 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
ПРИЗЕМНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2024)
Повеќе
Цена : 37 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
К2026,ПАЗАР, ПРОМЕТНА УЛИЦА, КУЌА 200М2 ДВОР 150М2 ( Реф : К2026)
Повеќе
Цена : 79 900 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА КУЌА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : Н508)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 180 m²
Повеќе
НОВА КУЌА СО ДВОР КАЈ ХОТЕЛ БИТОЛА ( Реф : К2011)
Повеќе
Цена : 99 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
ПОНОВА КУЌА СО СУТЕРЕН И 2 КАТА ( Реф : k2010)
Повеќе
Цена : 79 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
БАИР, НОВА КУЌА, СО 2 СТАНА, БЕЗ ДВОР ( Реф : К1788)
Повеќе
Цена : 23 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ЗА ГРАДБА, СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2009)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 102 m²
Land space : 125 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К1601)
Повеќе
Цена : 66 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Land space : 165 m²
Повеќе