Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ЦЕНТАР, ПРВ КАТ ОД КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2072)
Повеќе
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 113 m²
Повеќе
КУЌА ГРАДЕНА 1980 ГОДИНА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2071)
Цена : 27 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 400 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ПЛАНСКА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2067)
Цена : 99 999 €
Простор (ефективен) : 368 m²
Повеќе
ОДЛИЧЕН ПРВ КАТ ОД ДВОКАТНИЦА СО ДВОР ( Реф : К2066)
Повеќе
Цена : 46 000 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ И ДВОР ( Реф : К2052)
Повеќе
Цена : 77 777 €
Простор (ефективен) : 106 m²
Land space : 116 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА ( Реф : К2038)
Повеќе
Цена : 31 000 €
Простор (ефективен) : 74 m²
Land space : 50 m²
Повеќе
КУЌА СО ДУЌАН ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА ( Реф : К1997)
Цена : 49 999 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Land space : 33 m²
Повеќе
НОВА КУЌА СУТЕРЕН, КАТ И МАНСАРДА ( Реф : К2062)
Повеќе
Цена : 145 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ДВЕ КУЌИ ВО БОРИМЕЧКА, ИЛИ ПОСЕБНО ( Реф : k2059)
Повеќе
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА НАП+2КАТА+МАНСАРДА ( Реф : К2054)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 100 m²
Повеќе