Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР И НИВА ( Реф : НОВАЦИ)
Повеќе
Цена : 33 500 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 2 600 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ИЛИ МЕНУВА ЗА СТАН ,СРЕДЕНА КУЌА НА БАИРОТ ( Реф : К2093)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ ПЛАНСКА КУЌА ( Реф : К2090)
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
КУЃА СО ГАРАЖА И ДВОР ( Реф : К2088)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Land space : 35 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР, ПАРНО ( Реф : К2087)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
ДВЕ КУЌИ СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2084)
Повеќе
Цена : 32 500 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ОДЛИЧНА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : К2082)
Повеќе
Цена : 160 000 €
Простор (ефективен) : 260 m²
Land space : 25 m²
Повеќе
НАД ОБЛАСТА, ПОСТОЕЧКА КУЌА + КАРАБИНА ПОТКРОВЈЕ ( Реф : K2079)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 45 m²
Повеќе
КАРАБИНА ( Реф : ЛАВЦИ)
Повеќе
Цена : 6 900 €
Простор (ефективен) : 61 m²
Land space : 130 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2073)
Повеќе
Цена : 26 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Land space : 190 m²
Повеќе