ЦЕНТАР, СТАРА КУЌА СО ДВОР

Реф : К2122

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 09 October 2020

Финансиски информации :

Цена 33 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 60 m²
Land space 130 m²
Ориентација Запад
Број на катови 1

К2122, ЦЕНТАР, СТАРА КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО, ЦЕЛО МЕСТО 189М2, СО ПРАВО ЗА ГРАДБА

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата