СТРЧИН ПОКРИЕНА КАРАБИНА

Реф : k2156

Адреса :

СТРЧИН
Битола

Слободно од датум : 18 September 2020

Финансиски информации :

Цена 68 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 220 m²
Land space 200 m²
Ориентација Југозапад
Број на катови 2

К2156, СТРЧИН, СЕ ПРОДАВА КУЌА - ПОКРИЕНА КАРАБИНА, ДВА КАТА ПО 106М2 СО ВЛЕЗ КАКО ВО ЗГРАДА + ПОДРУМ + ПРОСТОР ВО ПОТКРОВЈЕТО. ОБЈЕКТОТ Е ГРАДЕН ПО СИТЕ СТАНДАРДИ СО УПОТРЕБА НА КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ, СО СОПСТВЕНА ВОДА, СТРУЈА, ОДВОД. ЦЕЛА ПАРЦЕЛА Е 320 М2.


ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата