КУЌА,ЦЕНТАР, ПОДРУМ,ПРИЗЕМЈЕ, КАТ,Х 50М2,ДВОР100М2

Реф : К2149

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 07 August 2020

Финансиски информации :

Цена 66 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 150 m²
Land space 100 m²
Ориентација Југоисток
Број на катови 2
Број на купатила 1
Број на тоалети 2
К2149, КУЌА БЛИСКУ ДО ШИРОК СОКАК, СО АБ ПЛОЧА, ПОДРУМ 50М2, ПРИЗЕМЈЕ 47М2 И СПРАТ 54М2 И ГОЛЕМА ПОКРИЕНА ТЕРАСА И ДВОР ОД 100 М2
ЗА 66.000 ЕВРА
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата