ШИРОК СОКАК

Реф : К2151

Адреса :

ШИРОК СОКАК

Слободно од датум : 29 July 2020

Финансиски информации :

Цена 350 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 180 m²
Ориентација Исток запад
Број на катови 2
К2151, ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА
ОБЈЕКТ НА ШИРОК СОКАК, 
ПОДРУМ =22М2, 
ПРИЗ =100М2 (ДЕЛОВЕН ПРОСТОР),
КАТ 53М2 
ИЛИ ВКУПНО ПОД (ОБЈЕКТ 1 И ОБЈЕКТ 2)= 193М2 
И ДВОР 105М2 
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата