ПОД ПЕДАГОШКА

Реф : К2048

Адреса :

ПОД ПЕДАГОШКА

Слободно од датум : 17 July 2020

Финансиски информации :

Цена 72 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 160 m²
Број на спални 4
Ориентација Исток запад
Број на купатила 2

К2048,
За купување со кредит цената е 75000,евра
ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА, КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНА КУЌА, СО УРЕДЕН ДВОР, ПОДРУМ 34М2, ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ 62М2, КАТ 62М2, ИНАСТАЛИРАНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ, НОВ ПОКРИВ, ДЕМИТ ФАСАДА, УРЕДЕН ДВОР ОД 130М2, НОВИ ОГРАДИ, ГАРАЖА СО ТЕРАСА И МНОГУ ДРУГИ ПОГОДНОСТИ,
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.МК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата