СТАРА КУЌА СО ДВОР + ПАРЦЕЛА

Реф : К2136

Адреса :

ОУ СТИВ НАУМОВ
Битола

Слободно од датум : 12 February 2020

Финансиски информации :

Цена 26 500 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 64 m²
Land space 250 m²
Ориентација Југозапад
ОУ СТИВ НАУМОВ, МАЛА КУЌА ГАБАРИТ 64 М2 + ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ ОД  21М2 (ГАБАРИТ) ЗА РЕНОВИРАЊЕ, ИЛИ ДОГРАДБА, СО ЗАЕДНИЧКИ ДВОР И ПОСЕБНА ПАРЦЕЛА ОД 220М2
за 26.500 евра
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК
070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата