РЕНОВИРАНА КУЌА ПОД ПЕДАГОШКА

Реф : K2126

Адреса :

ПОД ПЕДАГОШКА

Слободно од датум : 13 December 2019

Финансиски информации :

Цена 60 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 130 m²
Land space 50 m²
Број на спални 2
Ориентација Југозапад
Број на катови 2
Број на купатила 2
Број на тоалети 2
К2126, ПОД ПЕДАГОШКА, СЕ ПРОДАВА КУЌА СО АБ КОНСТРУКЦИЈА,
ПОДРУМ=20М2 (ДВЕ ПОПЛОЧЕНИ ПРОСТОРИИ), ПРИЗЕМЈЕ =46М2 (ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА КУЈНА КУПАТИЛО, САЛОН) +
КАТ ОД 46М2 (ДВЕ СПАЛНИ, ГОЛЕМ САЛОН, МАЛО КУПАТИЛО) + БАЛКОН ОД 8М2
+ ПОМОШНА ПРОСТОРИЈА ОД 27М2 ВО ДВОРОТ
НОВА ВОДОВОДНА И ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИЈА
СО МАЛО ДВОРНО МЕСТО И ОБЕЗБЕДЕН ПАРКИНГ ВО ДВОРОТ

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата