за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПОНОВА КУЌА СО СУТЕРЕН И 2 КАТА ( Реф : k2010)
Повеќе
Цена : 79 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
БАИР, НОВА КУЌА, СО 2 СТАНА, БЕЗ ДВОР ( Реф : К1788)
Повеќе
Цена : 23 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ЗА ГРАДБА, СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2009)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 102 m²
Land space : 125 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К1601)
Повеќе
Цена : 66 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Land space : 165 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ , ЗА РЕНОВИРАЊЕ ( Реф : 2003)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 150 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2002)
Повеќе
Цена : 83 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА ПОД ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ ( Реф : К1998)
Повеќе
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
БАИР ВСЕЛЛИВА КУЌА ( Реф : К1995)
Повеќе
Цена : 28 000 €
Простор (ефективен) : 112 m²
Land space : 15 m²
Повеќе
куќа во центар ( Реф : К1993)
Повеќе
Цена : 39 500 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Land space : 30 m²
Повеќе
нова куќа, до битола ( Реф : к1992)
Повеќе
Цена : 68 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 200 m²
Повеќе