за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ОДРЖАНА КУЌА ( Реф : К2038)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 74 m²
Land space : 50 m²
Повеќе
КУЌА СО ДУЌАН ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА ( Реф : К1997)
Цена : 49 999 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Land space : 33 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА НОВА КУЌА СТРЧИН ( Реф : k2064)
Повеќе
Цена : 180 000 €
Простор (ефективен) : 250 m²
Land space : 350 m²
Повеќе
НОВА КУЌА СУТЕРЕН, КАТ И МАНСАРДА ( Реф : К2062)
Повеќе
Цена : 145 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ДВЕ КУЌИ ВО БОРИМЕЧКА, ИЛИ ПОСЕБНО ( Реф : k2059)
Повеќе
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР НА БАИРОТ ( Реф : К2058)
Повеќе
Цена : 20 900 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА НАП+2КАТА+МАНСАРДА ( Реф : К2054)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
ЦЕНТАР КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ( Реф : К2051)
Цена : 23 500 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Повеќе
одржана вселлива куќа кај црн мост ( Реф : К2050)
Повеќе
Цена : 67 000 €
Простор (ефективен) : 170 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА ИЛИ ГРАДБА ( Реф : К2046)
Повеќе
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 200 m²
Повеќе