за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

РЕНОВИРАНА КУЌА ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : K2126)
Повеќе
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Land space : 50 m²
Повеќе
ЦЕНТАР ЗА ГРАДБА НА КУЌА, СО РУШЕВИНА И ДВОР ( Реф : K2122)
Цена : 50 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
ЦЕНТАР ( Реф : K2118)
Повеќе
Цена : 120 000 €
Простор (ефективен) : 350 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
КУЌА, 3 НИВОА ПО 70М2, СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, БЕЗ ДВОР ( Реф : К2112)
Цена : 70 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
КУЌА ВО ЦЕНТАР, ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА ( Реф : K2104)
Повеќе
Цена : 43 000 €
Простор (ефективен) : 73 m²
Land space : 13 m²
Повеќе
ГАРСОЊЕРА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА КАЈ ДРВЕН ПАЗАР ( Реф : К1964)
Цена : 17 500 €
Простор (ефективен) : 26 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : К2099)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Land space : 16 m²
Повеќе
ТРЕТА РЕОНСКА ( Реф : K2098)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 124 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА ОПРЕМЕНА КУЌА СО ДУЌАН И ДВОР ( Реф : К2097)
Повеќе
Цена : 99 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Повеќе
КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР И НИВА ( Реф : НОВАЦИ)
Повеќе
Цена : 33 500 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 2 600 m²
Повеќе