за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : К2048)
Повеќе
Цена : 72 000 €
Простор (ефективен) : 160 m²
Повеќе
БРУСНИЧКА НАСЕЛБА, КУЌА ( Реф : К2147)
Повеќе
Цена : 80 500 €
Простор (ефективен) : 220 m²
Land space : 260 m²
Повеќе
ПРВ КАТ ВО КУЌА И ПОДРУМ, ПОСЕБЕН ВЛЕЗ ( Реф : K2027)
Повеќе
Цена : 19 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ КАЈ МУЗИЧКО ( Реф : K2115)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР И ПЛАТЕНИ КОМУНАЛИИ ЗА ДОГРАДБА И НАДГРАДБА ( Реф : K2140)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 67 m²
Land space : 130 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА СО ГАРАЖА И ГОЛЕМ УРЕДЕН ДВОР ( Реф : K2138)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 250 m²
Повеќе
МЕНУВАМ КУЌА ЗА СТАН НА ПОНИЗОК КАТ ( Реф : K2137)
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
МАЛА КУЌА СО ДВОРЧЕ ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ГРАДБА ( Реф : K2133)
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
КУЌА, ДЕЛУМНО ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА, СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2134)
Повеќе
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : К2131)
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Land space : 10 m²
Повеќе