КУЌА КАЈ ОФИЦЕРСКИ

Реф : K2152

Адреса :

КАЈ ОФИЦЕРСКИ
Битола

Слободно од датум : 05 August 2020

Финансиски информации :

Цена 85 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 250 m²
Land space 13 m²
Ориентација Југ
К2152, ВО БЛИЗИНА НА ОФИЦЕРСКИ, СЕ ПРОДАВА КУЌА  ЗА 85000 ЕВРА,
СЕ СОСТОИ ОД ПРИЗЕМЈЕ 160М2  И 
СТАНБЕН ПРОСТОР ОД 45М2 НА ПРВ КАТ +ГОЛЕМА ТЕРАСА И
50М2 НА МАНСАРДА, 
МОЖИ И ДА СЕ ПРЕНАМЕНИ ЗА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата