ЦЕНТАР, ПРВ КАТ ОД КУЌА +ПОДРУМ +ДВОР

Реф : К2148

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 04 July 2020

Финансиски информации :

Цена 40 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 85 m²
Land space 140 m²
Број на спални 2
Ориентација Југозапад
Број на катови 1
Број на купатила 1

К2148, ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВА ПРВ КАТ ОД КУЌА (НЕ ПРИЗЕМЈЕ), СО ПОСЕБЕН ДВОР И ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, КОРИСНА ПОВРШИНА 85М2 + СКАЛИ И ХОДНИЦИ 27М2 + ПОДРУМ ОД 32М2, ВО ДВОРОТ ИМА И ПОМОШНА ПРОСТОРИЈА ОД 16М2, ДВОР 140М2

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата