ПРВ КАТ ВО КУЌА И ПОДРУМ, ПОСЕБЕН ВЛЕЗ

Реф : K2027

Адреса :

КАЈ СТАРСКИ ДОМ

Слободно од датум : 08 May 2020

Финансиски информации :

Цена 19 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 60 m²
Број на соби 4
Ориентација Исток запад
Број на катови 1
Број на купатила 1

К2027, КАЈ СТАРСКИ ДОМ, СЕ ПРОДАВА СТАН ВО САМОСТОЈНА КУЌА, (ДОЛНИОТ КАТ ОД ВКУПНО ДВА СТАНА), СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ КАКО ВО ЗГРАДИТЕ, СО СТАНБЕНА ПОВРШИНА ОД 60М2 + БАЛКОНИ И ПОДРУМ ОД 24 М2, СО АРМИРАНО БЕТОНСКА ПЛОЧА, БЕЗ ДВОР (купатилото е за реновирање, бидејќи имаше пукнато цевка водоводна и штетата е санирана, само не е реновирано). СЕ РАБОТИ ЗА ПОНОВ ОБЈЕКТ, СО АРМИРАНО БЕТОНСКА МЕЃУКАТНА КОНСТРУКЦИЈА


ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата