МЕНУВАМ КУЌА ЗА СТАН НА ПОНИЗОК КАТ

Реф : K2137

Адреса :

ДОВЛЕЏИК
Битола

Слободно од датум : 25 February 2020

Финансиски информации :

Цена 35 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 100 m²
Број на соби 5
Број на спални 3
Ориентација Североисток
Број на катови 2
Број на купатила 1

К2137, ЗА 35000 ЕВРА , ДОВЛЕЏИК, КУЌА НА 2 КАТА, ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ГРАДБА, ЦЕЛА ПАРЦЕЛА 300 М2, ИСКЛУЧИВО СЕ МЕНУВА ЗА СТАН НА ПОНИЗОК КАТ СО 2 СПАЛНИ СОБИ 

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата