МАЛА КУЌА СО ДВОРЧЕ ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ГРАДБА

Реф : K2133

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 14 February 2020

Финансиски информации :

Цена 28 500 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 100 m²
Број на спални 2
Ориентација Исток запад
Број на катови 2
К2133, ЦЕНТАР, КУЌА ПОДРУМ 44М2, КАТ 39М2 И КАТ 39М2, + ПОМОШЕН ОБЈЕКТ ВО ДВОРОТ, ДВОР =28М2, (ВО КУЌАТА МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ СО РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ЗА ГРАДБА)
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК
070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата