КУЌА, ДЕЛУМНО ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА, СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА

Реф : К2134

Адреса :

ОУ ТРИФУН ПАНОВСКИ

Слободно од датум : 06 February 2020

Финансиски информации :

Цена 52 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 140 m²
Land space 180 m²
Број на соби 5
Ориентација Југозапад
Број на катови 1
К2134, КАЈ ОУ ТРИФУН ПАНОВСКИ, КУЌА КОЈА СЕ СОСТОИ ОД ПОДРУМ (70М2) И ПРИЗЕМЈЕ (76М2), СО МОЖНОСТ ЗА НАДГРАДБА И ДОГРАДБА, ПОМОШЕН ОБЈЕКТ - ТВРДА ГРАДБА ОД 20М2,
ПОВРШИНА ПОД ОБЈЕКТ ОД 112 М2, ПОД ПОМОШЕН ОБЈЕКТ 27М2 И ДВОРНО МЕСТО ОД 170 М2.
КУЌАТА Е ДЕЛУМНО РЕНОВИРАНА, НА ДЕЛ ИМА АБ ПЛОЧА, НОВ ПОКРИВ, ЗА ЖИВЕЕЊЕ, ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ЗА ГРАДБА НА НОВ ОБЈЕКТ ДО 8,30М ВИСИНА,
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата