за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

БАИР, (ВИСОКО) ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА ( Реф : K2155)
Повеќе
Цена : 29 000 €
Простор (ефективен) : 65 m²
Land space : 120 m²
Повеќе
СТРЧИН ПОКРИЕНА КАРАБИНА ( Реф : k2156)
Повеќе
Цена : 68 000 €
Простор (ефективен) : 220 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ГОРЕН КАТ ОД КУЌА ( Реф : К2154)
Повеќе
Цена : 40 000 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Land space : 250 m²
Повеќе
КУЌА,ЦЕНТАР, ПОДРУМ,ПРИЗЕМЈЕ, КАТ,Х 50М2,ДВОР100М2 ( Реф : К2149)
Повеќе
Цена : 66 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
КУЌА КАЈ ОФИЦЕРСКИ ( Реф : K2152)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 250 m²
Land space : 13 m²
Повеќе
ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : К2048)
Повеќе
Цена : 72 000 €
Простор (ефективен) : 160 m²
Повеќе
БРУСНИЧКА НАСЕЛБА, КУЌА ( Реф : К2147)
Повеќе
Цена : 81 500 €
Простор (ефективен) : 220 m²
Land space : 260 m²
Повеќе
ПРВ КАТ ВО КУЌА И ПОДРУМ, ПОСЕБЕН ВЛЕЗ ( Реф : K2027)
Повеќе
Цена : 19 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ КАЈ МУЗИЧКО ( Реф : K2115)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР И ПЛАТЕНИ КОМУНАЛИИ ЗА ДОГРАДБА И НАДГРАДБА ( Реф : K2140)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 67 m²
Land space : 130 m²
Повеќе