СЕ ИЗДАВА МАЛА ОПРЕМЕНА КУЌА

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 01 December 2018

Финансиски информации :

Наемнина 200 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 60 m²
Ориентација Исток запад
Број на катови 2
Број на купатила 2

СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА КУЌА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ, ОД 01.12.2018,БЕЗ ДВОР 

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата